Βάλε ηλιακό θερμοσίφωνα εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και με χρηματοδότηση

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 160 Lit

Μόνο 579€

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Μας δίνεις τις απαιτήσεις σου

Συμπληρώνεις τα βασικά στοιχεία που χρειάζεται να γνωρίζουμε για να μελετήσουμε την πρότασή μας.

Με τρία απλά βήματα συμπληρώνεις την φόρμα επικοινωνίας γράφοντας την περιοχή σου, τα τετραγωνικά της κατοικίας σου και τις απαιτήσεις σου.

Ξεκίνα εδώ τώρα

Σου στέλνουμε με email τις προτάσεις μας

Συζητάμε μαζί σας με τηλεφωνική επικοινωνία τις ανάγκες σας. Σας ενημερώνουμε επάνω σε όποιες απορίες έχετε. Αν είναι απαραίτητο σας επισκεφτόμαστε για αυτοψία.

Εξετάζουμε τις ιδιαιτερότητες και σας και σας κάνουμε την καλύτερη πρότασή μας.

Δες τις προσφορές μας

Διεκπεραιώνουμε τις διαδικασίες και την εγκατάσταση

Η ομάδα μας θα κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και εργασίες για να σας παραδοθεί μια ολοκληρωμένη εγκατάσταση.

Είμαστε πιστοποιημένοι στις υδραυλικές & ενεργειακές εγκαταστάσεις με μακροχρόνια εμπειρία και τεχνική κατάρτηση.

Θα σας βρούμε όλες τις κατάλληλες λύσεις για όποια ιδιαιτερότητα έχετε.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Την εταιρεία ξεκίνησε ο Γιάννης Τρανός το 1956 στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Βουκουρεστίου με κύριο αντικείμενο τις υδραυλικές εγκαταστάσεις.
Απο το 1990 ο γιος του Γιώργος συνεχίζει με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και έμφαση σε φυσικό αέριο- αντλίες θερμότητας.

Εργοδηγός Πιστοποιημένος Φυσικού Αερίου-Αντλιών θερμότητας

Γιώργος Τρανός

Εργοδηγός

Μηχανολόγος Ηλεκτολόγος

Γιάννης Σουλιώτης

Μηχανολόγος

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Κατσακιώρη ζωή

Σύμβουλος έργου

Τεχνίτης υδραυλικών εγκαταστάσεων

Δημήτρης Παρασκευόπουλος

Τεχνίτης υδραυλικός

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

MEGASUN 739 € €

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες και οι ηλιακοί συλλέκτες ΗΛΙΟΑΚΜΗ (MEGASUN) είναι παγκοσμίως γνωστοί για την άριστη ποιότητά τους, την εξαιρετική απόδοσή τους και την αντοχή σε όλες τις συνθήκες, εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος.

1. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ Η εξωτερική επένδυση του ηλιακού θερμοσίφωνα HELIOAKMI είναι από ανοδιωμένο αλουμίνιο, ιδιαίτερα ανθεκτικό στις υπεριώδεις ακτίνες, σε υγρά κλίματα και σε παραθαλάσσιες περιοχές.

2. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας HELIOAKMI ΔΕΝ ΠΑΓΩΝΕΙ Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του μανδύα για το κλειστό κύκλωμα που διαθέτει ο ηλιακός θερμοσίφωνας HELIOAKMI εγγυάται τη σταθερή του λειτουργία ακόμα και με παγωνιά και ταυτόχρονα εξασφαλίζει τους συλλέκτες από τον κίνδυνο να βουλώσουν από τα άλατα.

3. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας HELIOAKMI ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ Η ισχυρή μόνωση πολυουρεθάνης πάχους 50χιλ. και υψηλής πυκνότητας 43kgm/m3 εξασφαλίζουν για τον καταναλωτή περισσότερο ζεστό νερό για χρήση ακόμα και αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι 30OC υπό το μηδέν.

4. ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ Η μεταλλική κατασκευή της δεξαμενής του είναι 3χιλ. και γίνεται σύμφωνα με το DIN 4800-5. Αυτό σημαίνει διπλάσια αντοχή του δοχείου σε υψηλές πιέσεις δικτύων σε σύγκριση με τους περισσότερους κοινούς ηλιακούς θερμοσίφωνες.

5. ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΝΕΡΑ O ξηρός καθαρισμός και προετοιμασία της εσωτερικής επιφάνειας του δοχείου στο 6-βάθμιο αυτόματο συγκρότημα αμμοβολής, χωρίς καμία χρήση επικίνδυνων χημικών ουσιών, εξασφαλίζει την τέλεια πρόσφυση-αυτοσυγκόλληση του «γυαλιού» με το ατσάλι. Έτσι οι ηλιακοί θερμοσίφωνες HELIOAKMI έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής ακόμη και σε σκληρά νερά με μεγάλη περιεκτικότητα αλάτων.

6. ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΝΕΦΙΑ Στην ηλεκτρική αντίσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα HELIOAKMI μπορεί (κατόπιν παραγγελίας) να προστεθεί ένα εφεδρικό στοιχείο θέρμανσης που να συνδέεται και με το καλοριφέρ και το οποίο μπορείτε να το ενεργοποιείτε τις μέρες με παρατεταμένη συννεφιά, επιτυγχάνοντας έτσι μεγαλύτερη οικονομία.

7. Ο ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ HELIOAKMI ΕΧΕΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΑΝΤΟΧΗ Οι περισσότεροι σχεδόν συλλέκτες λόγω ελλιπούς σχεδιασμού δεν διαθέτουν οπές εξαερισμού με αποτέλεσμα να δημιουργούνται το χειμώνα (ιδιαίτερα σε υγρά κλίματα) φαινόμενα υδρατμών στο εσωτερικό τους λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας με αποτέλεσμα να δημιουργείται διάβρωση στον απορροφητή του συλλέκτη. Το προφίλ του ηλιακού θερμοσίφωνα HELIOAKMI διαθέτει 4 οπές εξαερισμού που καλύπτονται με τρόπο απόλυτα στεγανό έτσι ώστε να μην επιτρέπεται η είσοδος των νερών της βροχής, με αποτέλεσμα να αποφεύγεται η εσωτερική διάβρωση του συλλέκτη.

8. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας HELIOAKMI ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Οι ηλιακοί συλλέκτες HELIOAKMI κατασκευάζονται με χάλκινα κανάλια και επιφάνεια τιτανίου και συγκολλούνται αυτογενώς με τη μέθοδο ultrasonic (υπέρηχους). Αυτή η μέθοδος συγγόλησης (συνεχούς ραφής) εξασφαλίζει στο συλλέκτη απόλυτη μεταφορά της θερμότητας και αντοχή στο χρόνο.

9. Ο ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ HELIOAKMI ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ & ΕΜΜΕΣΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ Η επιφάνεια τιτανίου του συλλέκτη HELIOAKMI σε συνδυασμό με το SOLAR TEMPERED GLASS με τους ειδικούς κρυστάλλους που διαθέτει, ελαχιστοποιούν τις επανακλάσεις της άμεσης ακτινοβολίας και κάνουν τον συλλέκτη HELIOAKMI τον μοναδικό συλλέκτη υψηλών αποδόσεων.

10. ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ Η διπλή μόνωση 40χιλ. από πετροβάμβακα και 20χιλ. από υαλοβάμβακα που είναι πλευρικά τοποθετημένη εξασφαλίζουν την υψηλή απόδοση και ελαχιστοποιούν τις απώλειες του συλλέκτη HELIOAKMI.

11. ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ – ΠΡΟΛΗΨΗ Οι ηλιακοί συλλέκτες HELIOAKMI διαθέτουν άθραυστο τζάμι ασφαλείας 4 χιλ. (TEMPERED GLASS) για αντοχή στο χαλάζι και για λόγους πρόληψης ατυχημάτων, ακολουθώντας τους αυστηρούς διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας.

12. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ – ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Ο άριστος εξωτερικός σχεδιασμός της συσκευής σε συνδυασμό με τη μελετημένη βάση στήριξης και τα πλαϊνά προστατευτικά καλύμματα των σωλήνων σύνδεσης, προσφέρουν την δυνατότητα της εύκολης και εφαπτόμενης τοποθέτησης της συσκευής πάνω σε κεραμίδια και δένουν απόλυτα με κάθε αρχιτεκτονική κτιρίου.

13. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η μεγάλη φλάντζα καθαρισμού Φ120 διευκολύνει την αντικατάσταση της ράβδου μαγνησίου και τον καθαρισμό της δεξαμενής από τα άλατα. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας HELIOAKMI κατασκευάζεται κάτω από τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές και η κατασκευή του επιθεωρείται σε κάθε στάδιο παραγωγής.

SOLARNET 160 L μόνο 579 €

Η ASSOS BOILERS παράγει μία πλήρη σειρά από ηλιακούς θερμοσίφωνες με το εμπορικό σήμα SOLARNET.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες SOLARNET κατασκευάζονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας, με επισμάλτωση διπλού “direct” εμαγιέ που «ψήνεται» στους 850°C για απόλυτη προστασία του δοχείου.
Το γυαλί (GLASS) επικαλύπτει εσωτερικά το δοχείο σε κάθε σημείο του, εξασφαλίζοντας καθαρό πόσιμο νερό.

Έτσι, οι ηλιακοί συλλέκτες και ηλιακοί θερμοσίφωνες SOLARNET έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής, ακόμα και σε σκληρά νερά (υφάλμυρα) με μεγάλη περιεκτικότητα σε άλατα.

Σημεία Υπεροχής

Εξωτερική επένδυση από ναυπηγικό αλουμίνιο για εγγυημένη αντοχή στις υπεριώδεις ακτίνες, σε παραθαλάσσιες περιοχές και σε υγρά κλίματα.

Ζεστό νερό ακόμη και στις παγωμένες μέρες του χειμώνα με ελάχιστη ηλιοφάνεια, λόγω της ισχυρής του μόνωσης πολυουρεθάνης και της υψηλής απόδοσης του συλλέκτη. Έξω θερμοκρασία κάτω από το μηδέν, στο μπάνιο σας το νερό όπως στο χαμάμ!

Αντιδιαβρωτική προστασία από εμαγιέ και ράβδο μαγνησίου για μεγάλη διάρκεια ζωής.

Επιλεκτικός συλλέκτης τιτανίου υψηλών αποδόσεων με άθραυστο ηλιακό τζάμι για περισσότερη αντοχή ακόμη και σε χαλαζόπτωση.

Ο άριστος σχεδιασμός της συσκευής σε συνδυασμό με τη μελετημένη βάση στήριξης, προσφέρουν τη δυνατότητα της εύκολης και εφαπτόμενης τοποθέτησης της συσκευής πάνω σε κεραμίδια και δένουν απόλυτα με κάθε αρχιτεκτονική κτιρίου..

Τιμές για εναλακτικές λύσεις ηλιακών
HELIOAKMI Megasun
 • 160 lit επιφάνεια 2,62 m2 780€
 • 200 lit επιφάνεια 2,10 m2 810€
 • 200 lit επιφάνεια 2,62 m2 830€
 • Τριπλής ενέργειας +60€
   
       Τιμές εργασιών
 • Απλή τοποθέτηση ηλιακου 90€
 • Τοποθέτηση με αντικατάσταση ηλιακου 130€
 • Σωληνώσεις με μόνωση 3€ ανα/μετρο

Εγγραφή στα νέα μας

Κάθε μήνα νέα που θα ήθελες να μάθεις !

  ΓΙΑΤΙ Ηλιακό

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

  Το κόστος αγοράς ενός ηλιακού θερμοσίφωνα έχει μειωθεί κατά 50% σε σύγκριση με το ίδιο κόστος πριν μερικά χρόνια, ενώ αντίστοιχα το κόστος ενέργειας έχει διπλασιαστεί με αποτέλεσμα σήμερα η αγορά ενός ηλιακού θερμοσίφωνα να μας συμφέρει.

  ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

  Η τοποθέτηση ενός ηλιακού συστήματος είναι απλή, η δε συντήρηση του ελάχιστη, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται και μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων.

  ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Αποτρέπεται η έκλυση μεγάλων ποσοτήτων ρύπων που επιβαρύνουν το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία.

  Αυτονομία

  Αποτρέπονται οι δαπάνες για εισαγωγή ενέργειας, τη στιγμή που ο ήλιος παρέχεται δωρεάν, υπάρχει παντού και δεν εξαντλείται.

  ΒΑΛΕ ΗΛΙΑΚΟ ΤΩΡΑ!

  Βάλε ηλιακό εύκολα γρήγορα και οικονομικά.

  ΒΑΛΕ ΗΛΙΑΚΟ ΤΩΡΑ!

  Βάλε ηλιακό εύκολα γρήγορα και οικονομικά.

  Συμπλήρωσε τη φόρμα & μάθε περισσότερα.

  Με ένα κλικ ξεκινάμε την διαδικασία σου κάνουμε την πρόταση μας και σε λίγες μέρες έχεις ηλιακό θερμοσίφωνα.!

   Όνομα (*)

   email (*)

   Τηλέφωνο (*)

   Οδός αριθμός (*)

   Περιοχή (*)

   Γράψτε μας 2 λόγια για τις απαιτήσεις σας και ποιές ώρες σας εξυπηρετεί να επικοινωνήσουμε

   -------------------------